Cégünkről


Tisztelt Ügyfelünk, leendő Partnerünk, kedves Érdeklődő,

  A Sonarmed Kft. 2004-es megalakulása óta jelentős szereplője a hazai ultrahang-diagnosztikai készülék piacnak. A cég az 1999 óta együtt dolgozó csapaton alapul, és folyamatosan bővülő, frissülő termékpalettájával egyre nagyobb szeletet hasít ki magának a magyarországi ultrahang készülék értékesítési piacán. Készülékeink megtalálhatók országszerte a legnagyobb orvosi egyetemeken, állami kórházakban, magánklinikákon, magánrendelőkben és állatorvosi rendelőkben egyaránt.

   2011 decemberében a Samsung meghatározó üzleti részt szerzett a - Sonarmed Kft. által forgalmazott professzionális ultrahang-diagnosztikai készülékeket gyártó - Medison gyárban. Azóta közösen hasznosítják a Medison több évtizedes orvosi műszeres tapasztalatát a Samsung fejlett elektronikai tapasztalatával, amely meggyőző alapot biztosít arra, hogy a Samsung nagyon hamar - elektronikus eszközök iparág mellett - az orvosi műszer piacon is vezető szerepet töltsön be. Legyen Ön is részese ennek a fejlődésnek és tartozzon a világ legfejlettebb orvosi műszereit használók elégedett táborába!

Már a Sonarmed facebook oldalán is megtalálja újdonságainkat, híreinket.

Mit érdemes tudni a Samsung Medison-ról?

Legyen szó bármely ultrahang-diagnosztikai (szülészeti, nőgyógyászati, újszülött, gyermekgyógyászati, radiológiai, mozgásszervi, izületi, lágyrész, vaszkuláris, echocardiographiai, endokrinológiai, belgyógyászati, onkológiai, urológiai, intenzív, traumatológiai stb.) alkalmazásról, a dél-koreai Samsung Medison Co. Ltd., a világpiac egyik vezető gyártója és magyar képviselője, a Sonarmed kínálja a legkedvezőbb megoldásokat az alábbi területeken:

  • professzionális ultrahang készülékek minden orvosi területre
  • egyedülálló ár-szolgáltatás viszony, rugalmas üzletpolitika és olcsó szerviz
  • innovatív eljárások, technikák (pl. három- (3D ultrahang) és négydimenziós / 4D ultrahang készülékek és tartozékok) forgalmazása megfizethető áron
  • széles termékkínálat, testreszabott ajánlatok (ár- és fizetési kedvezmények, egyedi konstrukciók, demo- és alkalmi vételek).
  • a mintegy 1000 darabot is meghaladó hazai készülékparknak köszönhetően a Samsung Medison gyártmányú (SonoAce, Accuvix, UGEO, MySono) használt ultrahang és demo készülék adás-vételek közvetítése web adatbázisunkon keresztül, ennek segítségével új gép vásárlásnál használt Samsung Medison ultrahang készülék valós értékű beszámításának lehetősége
  • minden ajánlott típusból nagy számú és elismert hazai és külföldi referenciával, teljeskörű forgalomba hozatali engedélyekkel, magyar nyelvű dokumentációval rendelkezünk
  • vevőkörünk meghatározó részben visszatérő vásárlókból, törzsvevőkből áll

3D - 4D ultrahang referenciáink: Samsung Medison 3D, 4D ultrahang rendelők

  Tevékenységi körünket továbbra is újabb gyártók és termékek bevonásával tervezzük bővíteni, amelyek kiválasztásánál különös gondot fordítunk arra, hogy csak a már jól ismert Medison ultrahang készülékek - fent említett - tulajdonságaival is rendelkező termékkel foglalkozzunk.
 

Tegyen velünk egy próbát, megtisztelő jelentkezését nagy érdeklődéssel várjuk! 

Budapest, 2016. március 12.
 


Tisztelettel

Giay László

ügyvezető, értékesítési vezető

SONARMED

Kalmár Károly

ügyvezető, szervizvezető

SONARMED 

 


Samsung WS80A Elite

Nem fizető adós